Renovera tvättstuga i Järfälla, Sundbyberg & Sollentuna

Tvättrumsrenoveringar i Stockholm


Har ni tänkt att ni ska uppdatera eran tvättstuga till bostadsrättsföreningen? En modern tvättstuga kan göra tvättingen rolig och effektiv. DJ Plattsättning i Stockholm AB är en lokal våtrumsexpert från Järfälla som specialiserat sig på att renovera tvättstugor och tvättrum till BRF:er & fastighetsägare i norra Stockholm.

För att nå våra projektledare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra våtrumstjänster i Täby & Sollentuna


  • Totalrenovering av tvättrum
  • Installation av tvättmaskin, torkskåp och torktumlare
  • Renovering av våtrum
  • Drift- & underhållsavtal

Fördelar med att renovera tvättstugan


Vi har märkt senaste åren från våra kunder hur mycket glädje ett renoverat tvättrum kan ge. Framförallt i större bostadsrättsföreningar där alla boende och medlemmar möts dagligen och passerar varandra. När de har ett fungerade tvättrum med moderna maskiner går allt undan. Vi installerar också ett nytt bokningssystem som placeras utanför tvättstugan så att alla kan se vems tur det är i veckan.

Drift- & underhållsavtal till bostadsrättsföreningar


DJ Plattsättning i Stockholm AB har idag över 15 stycken drift- och underhållsavtal med större och mindre bostadsrättsföreningar där vi regelbundet åker förbi och kontrollerar er utrustning. Avtalen är till för att se till att allt fungerar väl och allt hålls rent. Vi erbjuder skräddarsydda avtal som passar perfekt efter era behov. Bland våra kunder finner ni oss i Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Kontakta rekommenderad VVS-firma i Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss för mer information kring tvättrum eller om ni vill veta mer om våra driftavtal.

Allt börjar med ett email så vi kan sätta igång!

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande