Renovera kök i Järfälla, Sundbyberg & Sollentuna

Köksrenoveringar i Stockholm


Har ni senaste året funderat på att uppdatera ert kök? För många är köket hjärtat av bostaden och vi på DJ Plattsättning i Stockholm AB håller fullständigt med. Vi är en plattsättningsfirma från Järfälla som utvecklat en expertis inom köksrenovering till privatpersoner och fastighetsägare i norra Stockholm med omnejd. Bland våra köksprojekt finner ni oss i bl.a. Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro & Akalla.

För att nå våra projektledare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra kökstjänster i Täby & Sollentuna


Vi arbetar med flera olika köksleverantörer så som Marbodal, Ballingslöv och Jynx.

  • Ombyggnation av kök
  • Nybyggnation av kök
  • Kakelsättning med klinker, mosaik m.m.
  • Ommålning av kök
  • Byte av köksblandare
  • Avloppsrensning

Vad kostar det att renovera köket?


Det finns flera variabler när man räknar ut vad det kostar att renovera ett kök. Bland annat vilken leverantör ni väljer, hur många skåp ni ska ha, vilken inredning ni föredrar och material för bänkskivor. Vi brukar räkna med att det blir ungefär 60.000 kronor för en totalrenovering av ett normalstort kök, men detta kan bli mycket billigare eller mycket dyrare beroende på vad ni väljer.

Om ni vill veta exakt vad de ska kosta så kan ni boka in ett kostnadsfritt besiktningsbesök.

Kan man använda ROT-avdraget vid köksbyte?


Vi får ofta frågan om det går att använda ROT-avdraget vid köksrenoveringar då kostnaden ibland kan gå upp. Detta beror på hur stor renoveringen och om det är en bostadsrätts eller inte. För att kunna få avdraget godkänt måste renoveringen maximalt gå upp till 50.000 kronor så om vi utför en mindre köksrenovering går det i nästan alla fall genom.

Vi kommer gärna förbi och tittar på om vi kan få med ROT-avdraget i renoveringen.

Kontakta rekommenderad Kakelsättare i Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss för mer information kring kakelplattor, keramik, klinkers och köksdrömmar! Allt börjar med ett email så vi kan sätta igång!

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande