Fuktspärrar till våtrum i Järfälla, Sollentuna & Sundbyberg

Tätskikt till badrum i Stockholm


Ska ni renovera badrummet? Eller har ni märkt av fuktskador i källaren? I så fall kan det vara dags att installera en fuktspärr (även kallat tätskikt) som skyddar era våtrum mot vattenskador. DJ Plattsättning i Stockholm AB är specialiserade inom plattsättning och renoverar framförallt våtrum, badrum och kök.

För att nå våra kakelsättare, så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra fuktskyddstjänster i Täby & Sollentuna


  • Tätskikt
  • Tätskiktsfolie
  • Fuktspärr
  • Fuktduk
  • Byggskivor som är vattentäta

Vad är tätskiktsduk?


Tätskikt är ett byggmaterial som senaste åren blivit oerhört populärt i platser där materialet utsätts för mycket fukt. Exempelvis är detta våtrum, badrum, duschrum, källare och tak. Tätskikt idag skapas framförallt av asfalt eller plast men mer specifikt är det en vatten och ångtät massa som dras ut som en matta där sedan kaklet placeras över. Om du istället väljer en tätskiktsduk behöver man inte använda massan. Du kan även använda tätskiktsfolie mot bland annat betong och gips.

Vad kostar det med tätskiktsfolie i badrum?


En vanlig fråga vi får på hemsidan är vad det egentligen kostar med tätskikt till badrummet. Detta är dock en fråga som kan vara svår att svara på då det beror å vilket material ni använder och hur stort utrymmet är. Vi brukar säga att det är bättre att välja ett något dyrare material då kostnaden egentligen kommer från hantverkaren som installerar det. Generellt brukar vi räkna på 400-500 kr per kvadratmeter.

Vi har lagt tätskikt i hela Stockholm


DJ Plattsättning i Stockholm AB arbetar gärna lokalt och utgår från vår hemmabas i Järfälla. Vi har utfört flera tätskiktsprojekt och arbeten i närområdet så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Kontakta rekommenderad Kakelsättare i Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss för mer information kring kakelplattor, keramik, klinkers och badrumsdrömmar! Allt börjar med ett email så vi kan sätta igång!

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande