Rörspolning i Järfälla, Sollentuna & Sundbyberg

Stamspolning till BRF:er & fastighetsägare i Stockholm


Har ni fått generalstopp i stammen? Eller har ni börjat misstänka att det har börjat blivit stopp i avloppen? Oavsett problemet kan våra erfarna stamspolare hos DJ Plattsättning i Stockholm AB hjälpa er! Vi är en lokal fastighetsfirma från Järfälla som utvecklat en expertis för att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med alla slags avloppstjänster i Stockholm med omnejd

För att nå våra rörspolare, så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Vanliga varningstecken på att det är stopp i avloppet


De vanligaste varningstecken som ni kan finna är att vattnet har börjat rinna oregelbundet i badkar eller vasken. Sedan kan ni börja känna av illadoftande lukt i olika våtrum så som badrum eller köket.

Vi rekommenderar att ni direkt tar kontakt med oss så kan vi komma förbi och genom föra en besiktning. Om ni inte gör detta i tid kan det uppkomma dyra vattenskador om en stam spricker.

Våra avloppstjänster


  • Generalspolning av större fastighetshus
  • Stamspolning
  • Avloppsrensning
  • Rörspolning
  • Stambyte (om det har gått för långt)
  • Rörinspektion & besiktning

Fördelar med att vara tidigt ute med rörspolning


Om ni gör en rörspolning i tid kan era stammar förlänga sin livstid till nästan dubbelt. Det vanligaste problemet för stambyte är att det har varit stopp i rören för länge. Detta är därför en redig investering för bostadsrättsföreningen då ni slipper lägga dyra pengar på detta då en spolning är betydligt billigare.

Kontakta rekommenderad fastighetsfirma från Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss för mer information våra fastighetstjänster!  Allt börjar med ett email så vi kan sätta igång! Vi arbetar gärna lokalt så som; Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande