Rörbyten i Järfälla, Sollentuna & Sundbyberg

Stambyten i Stockholm


Misstänker ni att det är dags för att byta ut era rör? Vanliga varningstecken är stopp i rören, läckor i källaren och illa doftande lukt. DJ Plattsättning i Stockholm AB är en VVS-firma som hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner med allt inom stambyten i Järfälla med omnejd.

För att nå våra rörtekniker, så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra rörtjänster i Täby & Sollentuna


  • Klassiska stambyten.
  • Rörinfodring.
  • Relining.

Vad är relining & rörinfodring?


Medan stambyten betyder att man river ut och byter ut alla rör så har de senaste åren kommit till en ny arbetsmetod som kallas relining (även kallat rörinfodring). Det innebär att man gjuter ett nytt rör i inom det gamla och därav återanvänder de gamla stammarna.

Rörbyte eller rörinfodring?


Den vanligaste frågan vi får är vilken vi faktiskt ska välja. Framförallt gör man en rörinfodring när det kan vara svårt att komma åt de gamla rören eller om man vill spara på ekonomin. Det är även kostnadseffektivt och har en tillräckligt lång livslängd på 40 år. Sist är det också bra för miljön då du återanvänder rören som redan finns där.

Vi har bytt stammar i hela norra Stockholm


Vi arbetar gärna lokalt från Järfälla och har utfört stambyten i närområdet så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning


Vi erbjuder samtliga av våra kunder kostnadsfria besiktningar av deras fastigheter och ser över hur vi kan hjälpa dem.

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande