Företagspresentation DJ Plattsättning

Byggföretag i Stockholm

DJ Plattsättning i Stockholm AB utför allt inom Byggnation och Entreprenad. Bolaget startades 2014, men våra medarbetare har varit aktiva i byggbranschen i 30 år som både anställd och företagare.

Bygg & Plattsättning i Täby & Sollentuna

Vi hjälper privatpersoner och företag med allt inom Bygg och Plattsättning i Stockholmsområdet med omnejd. Framförallt områden vi har vart aktiva i är Farsta, Huddinge, Älvsjö och Solna. Företaget har lång erfarenhet av Totalentreprenader och tar ofta på sig ansvar, projektledning och samordning som Entreprenör mellan alla yrkesgrupper som el, vvs, ventilation och måleri.

Erfarna Plattsättare från Järfälla

Vi arbetar gärna lokalt och utgår från vår hemmabas i Järfälla. Vi har utfört flera projekt och arbeten i närområdet så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Totalentreprenörer

DJ Plattsättning i Stockholm AB har idag 5 snickare, ett stort kontaktnät av duktiga yrkesproffs inom alla hantverkskategorier och jobbar ofta med återkommande kunder och via rekommendation. Företaget har erforderliga entreprenadförsäkringar, ID06, F-Skattsedel och lämnar garanti på utförda arbeten.

Kontakta rekommenderad Kakelsättare i Järfälla idag

Välkommen att kontakta oss för mer information kring kakelplattor, keramik, klinkers och badrumsdrömmar!

Lämna ett meddelande till oss

Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande