Totalrenoveringar av lägenheter i Järfälla, Sundbyberg & Sollentuna

Lägenhetsrenoveringar i Stockholm


Har ni funderat på att renovera lägenheten? Eller är ni en bostadsrättsförening som tänkt på en hyresgästanpassning för att dra in pengar till föreningen. DJ Plattsättning i Stockholm AB utför allt inom byggnation och entreprenad till BRF:er, privatpersoner och fastighetsägare i Stockholms med omnejd. Företaget är specialiserade inom plattsättning och renoverar framförallt våtrum, badrum och kök.

För att nå våra projektledare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra renoveringstjänster i Täby & Sollentuna


  • Totalrenovering av lägenheter
  • Hyresgästanpassningar till BRF:er
  • Köksrenoveringar
  • Badrumsrenoveringar
  • Sovrumsrenoveringar
  • Golvrenoveringar

Fördelar med hyresgästanpassningar i Järfälla


Det finns många fördelar för bostadsrättsföreningar att utföra en hyresgästanpassning. Själva uttrycket innebär att man konverterar en lokal till en ny lägenhet som kan hyras ut av föreningen. Det är framförallt fördelaktigt då ni får in fler pengar till föreningen som kan investeras till det allmänna utrymmet, vilket i sin tur ökar värdet för alla andra lägenheter i fastigheten.

Totalrenovering av fastigheter i Sundbyberg


Vi projektleder renoveringar av lokaler så att anpassas direkt efter era behov. Företaget är en totalentreprenör som erbjuder tjänster som helhetslösningar. Inom företaget har vi snickare, elektriker, plattsättare och VVS-tekniker som ger oss möjlighet att hand om totalrenoveringar. Detta betyder att ni endast har en kontaktperson under hela projektets gång.

Kontakta rekommenderad byggfirma i Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss för mer information kring våra lägenhetsrenoveringar. Vi arbetar gärna lokalt och utgår från vår hemmabas i Järfälla. Vi har utfört flera projekt och arbeten i närområdet så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande