Renovera kontor till företag i Järfälla, Sollentuna & Sundbyberg

Kontorsrenoveringar till företag i Stockholm


Har ni nyligen flyttat in till ett nytt kontor med företaget? Eller känner ni att er befintliga lokal behöver ett upplyft? Kontoret är en plats där era kollegor spenderar många av dagens timmar och man vill helst känna sig bekväm och kan arbeta fritt. DJ Plattsättning i Stockholm AB är en lokal byggfirma från Järfälla som renoverat över 50 kontor senaste åren. Bland de företag vi hjälpt finner ni oss i Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

För att nå våra projektledare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Fördelar med att renovera kontoret


Det finns en mängd fördelar med att renovera kontoret. Framförallt om man specialanpassar lokalen efter era behov. Bland annat kan man öka produktiviteten genom att exempelvis bygga upp en öppen lokal där era kollegor kan röra sig fritt. Andra kontor kan behöva mer slutna kontorsrum där olika grupper kan arbeta i fred. Det vi har märkt är att i slutändan tjänar ni snabbt in investeringen då era kunder uppskattar er professionalitet och era kollegor jobbar hårdare.

Vi är en totalentreprenör som sköter hela projektet


Sedan starten har vi varit en totalentreprenör då vi helst vill ta hand om projektet utan att koppla in hantverkare som vi inte känner till. Därför har vi anställt snickare, elektriker, plattsättare och rörmokare som ger oss möjlighet att renovera alltifrån badrum till kök. Vi gör framförallt detta så våra kunder endast har en kontaktperson under hela projektets gång.

Företaget har erforderliga entreprenadförsäkringar, ID06, F-Skattsedel och lämnar garanti på utförda arbeten.

Kontakta rekommenderad Kakelsättare i Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss hur vi kan förverkliga era kontorsdrömmar! Allt börjar med ett email så vi kan sätta igång!

Vi arbetar gärna lokalt och utgår från vår hemmabas i Järfälla. Vi har utfört flera projekt och arbeten i närområdet så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande