Installera golvvärme i Järfälla, Sundbyberg & Sollentuna

Golvvärmeinstallationer i Stockholm


Har ni tänkt följa den senaste bostadstrenden och installera golvvärme som förgyller era morgnar? DJ Plattsättning i Stockholm AB är nyetablerat våtrumsföretag som startade 2014 tillsammans av ett gäng rörmokare som har över 30 års erfarenhet av golvvärmebranschen. Vi insåg att det saknades en lokal golvvärmespecialist i norra Stockholm.

För att nå våra projektledare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra golvvärme-modeller i Täby & Sollentuna


  • Vattenburen golvvärme.
  • Elektrisk golvvärme.
  • Värmekabel till golvvärme.
  • Självreglerande golvvärme.

Vad finns det för fördelar att installera golvvärme?


Idag med de moderna versionerna av golvvärme finns det inga nackdelar då idag är både säkra och sparar in på energin mer än det förbrukar det. För oss är det bästa med golvvärme att när man stiger upp tidigt och vandrar in i badrummet så värms man upp istället för att frysa. Sedan kan ju detta göras automatiskt direkt från telefonen genom nya appar. Sedan som vi nämnde tidigare så sparar det faktiskt in på energikostnaden då det värmer upp lägenheter så du slipper använda element och dylikt.

Vad kostar det med golvvärme?


En vanlig fråga vi får är vad det kostar med golvvärme. Det kan vara svårt att säga då priset kan variera beroende på storleken av badrummet och vilken modell ni väljer. Men generellt brukar vi räkna att det kostar cirka 400 kronor per kvm3. Sedan tillkommer hantverkar-kostnaden  som kan variera hur mycket vi behöver riva ut. Totalt kan det bli cirka 10.000 – 15.000 kronor.

Kontakta rekommenderar golvvärmespecialist i Järfälla


Vi har utfört flera golvvärmeprojekt i norra Stockholm så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla. Vi ser fram emot att höra från er hur vi kan hjälpa er. Givetvis kan vi komma förbi på en kostnadsfri besiktning!

Allt börjar med ett email så vi kan sätta igång!

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande