Renovering av fuktskador i Järfälla, Sollentuna & Sundbyberg

Fuktanalys vid fuktskador i Stockholm


Misstänker ni att ni har för fuktigt i huset som orsakar mögel? Eller har ni utsatts för en direkt vattenskada och är i behov av en renovering? DJ Plattsättning i Stockholm AB utför alla slags ombyggnationer som kan uppkomma vid vattenskador till lägenhetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd. Företaget har lång erfarenhet av totalentreprenader och tar ofta på sig ansvar, projektledning och samordning som Entreprenör mellan alla yrkesgrupper som el, vvs, ventilation och måleri.

För att nå våra projektledare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra fukt-tjänster i Täby & Sollentuna


  • Fuktanalys med mättare
  • Renovering av fuktskador
  • Ersättning av kakel & klinker
  • Installation av tätskikt & fuktskydd
  • Utredningar vid misstänkt fuktskada
  • Läck- & luktsökning

Läcksökning & fuktutredning i Järfälla


Det vanligaste problemet vid fuktskador är att det kan vara svårt att finna vart problemet uppstod och vilka områden som är skadade. Framförallt vid vattenledningar som ligger bakom golv eller väggar. Det kan även komma upp juridiska problem som exempelvis är det ägaren, bostadsrättsföreningen eller hyresgästens ansvar för att betala för renoveringen. Vi på DJ Plattsättning i Stockholm AB har lång erfarenhet av läcksökningar med modern teknik som kan med precision finna vart problemet uppstått.

Förebygga mögelskador i Sollentuna & Sundbyberg


Men hur kan man förebygga mögelskador? Egentligen det största problemet vi har idag när det kommer till mögel är att för att vi bygger så täta konstruktioner så all fukt stannar inne. Bästa lösningen för att förebygga detta är därför att installera ett välfungerande ventilationssystem som minskar fukten i luften.

Kontakta rekommenderad plattsättare i Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss för mer frågor kring fuktskador eller fuktskydd. Vi arbetar gärna lokalt och utgår från vår hemmabas i Järfälla. Vi har utfört flera projekt och arbeten i närområdet så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande