Fjärrvärmelösningar i Järfälla, Sollentuna & Sundbyberg

Byta ut Fjärrvärmecentral till BRF i Stockholm


Har ni märkt av att energimätaren börjat gå upp senaste åren? I så fall kan det vara dags att uppdatera er fjärrvärmecentral. Centralen är till för att automatiskt sköta om er energiförhållning och vanligtvis behövs de inte bytas ut på 20-30 år men utan underhåll kan det gå fortare. DJ Plattsättning i Stockholm AB är ett lokalt fastighetsföretag från Järfälla som specialiserat oss på renoveringar till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i norra Stockholm omnejd.

För att nå våra projektledare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra värmecentral-installationer i Täby & Sollentuna


  • Totalrenovering av pannrum
  • Byta ut befintlig fjärrvärmecentral (vi återvinner er gamla)
  • Installation av ny värmecentral
  • Besiktning & felanmälan

Hur vet man att det är dags att byta centralen?


Det kan vara svårt för ett otränat öga att märka av att värmecentralen har börjat strula då de i nästan alla fall fungerar automatiskt utan att ni behöver gå ner och kika på den. Men vanliga varningstecken som ni kan märka av är att under vintern så har er energikostnad gått upp. Ni kan även finna vatten som läcker i pannrummet eller vid rören.

Vi kommer gärna förbi på en kostnadsfri besiktning och ser över hur det egentligen står till.

Vad kostar det att byta ut fjärrvärmecentral?


Vi brukar räkna på att ungefär kostar det 45.000 kr för en totalrenovering av fjärrvärmecentral. Detta inkluderar att vi tar bort er gamla och återvinner denna samt installerar den nya. Sedan bokar vi även in en dag där du som fastighetsägare eller styrelse får gå genom hur allt fungerar.

Kontakta rekommenderad fastighetsfirma i Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss för mer information kring våra värmelösningar till BRF:er. Bland de föreningar vi har hjälpt finner ni oss i exempelvis: Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande