Byta elcentral till BRF i Järfälla, Sollentuna & Sundbyberg

Byta ut gruppcentral till bostadsrättsföreningar i Stockholm


Har ni fått in klagomål från era hyresgäster att strömmen har börjat gå allt oftare senaste året? I så fall kan det vara dags att byta ut er elcentral till bostadsrättsförening. Gruppcentralen är till för att koppla ihop alla elledningar i fastigheten som en förgrening. Därför är det essentiellt att det fungerar väl då idag fungerar nästan allt i huset genom el. DJ Plattsättning i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som utför allt inom renovering till BRF:er & fastighetsägare i Stockholms med omnejd.

För att nå våra fastighetsskötare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra el-tjänster i Täby & Sollentuna


  • Felansökan & besiktning
  • Byta ut undercentral
  • Byta ut gruppcentral
  • Byta ut proppskåp
  • Byte av jordfelsbrytare
  • Elmätning

Kan man byta ut gruppcentralen själv?


En gruppcentral är något som måste göras av certifierad elektriker då det annars kan bli livsfarligt. En gruppcentral (även kallat proppskåp eller säkringsskåp) är en plats där samtliga elsäkringar kopplas ihop. Därför är detta en komplicerad installation och ibland kan till och med behöva byta ut kablarna i väggen.  Du hittar skåpet oftast i källaren eller undangömt i trapphuset.

Vad kostar det att byta ut proppskåpet?


Vi brukar räkna med att det tar ungefär 1 till 2 dagar att byta ut en elcentral. Men detta kan variera beroende på hur stor fastigheten är. Kostnaden brukar falla på ungefär 12 000 kr för 2 dagars arbete. I vissa fall kan det gå ännu snabbare om det endast är en undercentral som ska bytas ut.

Erfarna fastighetsskötare från Järfälla


Vi arbetar gärna lokalt och utgår från vår hemmabas i Järfälla. Vi har utfört flera projekt till BRF:er i närområdet så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Kontakta rekommenderat fastighetsbolag i Järfälla idag


Välkommen att kontakta oss för mer information kring elcentraler eller andra fastighetstjänster!

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande