Avjämning av golv i Järfälla, Sundbyberg & Sollentuna

Golvavjämning av industrigolv i Stockholm


Golvavjämning är ett metod som ser till att industrigolv så som parkeringsgarage, sjukhus och fabriker får släta golv. DJ Plattsättning i Stockholm AB är en plattläggning- och golvavjämningsexpert från Järfälla som har många års erfarenhet av att hjälpa industriella och kommersiella kunder med deras golv. Företaget startades 2014, men våra medarbetare har varit aktiva i byggbranschen i 30 år som både anställd och företagare.

För att nå våra golvläggare så skicka iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Vilka golv passar för avjämning?


  • Industriella golv
  • Sjukhusgolv
  • Skolor & matsalar
  • Parkeringshus/garage
  • Fabriksgolv
  • Kontorslokaler

Varför behövs golvavjämning?


Då industrigolv och parkeringsgolv utsätts dagligen för slitage genom maskiner och fordon som passerar så krävs det både ett ordentligt golv som håller länge men även ett som går att underhålla. Det är även användbart vid nyproduktion av fastigheter där skarvar uppstått i betongen och då kan man släta ut ytan med avjämningsmassa.

Vad är golvavjämning?


Golvavjämning är egentligen ett samlingsbegrepp kring en teknik där man förbereder en yta med olika sorters flytspackling. Generellt använder man flytfix, fiberarmerad eller lättflytande flytspackel som hälls ut över golvet och sedan slätas ut.

Kontakta oss för en fri offert redan idag!


Välkommen att kontakta oss för mer information kring våra golvtjänster. Vi arbetar gärna lokalt och utgår från vår hemmabas i Järfälla.

Vi har utfört flera projekt och arbeten i närområdet så som; Kallhäll, Jakobsberg, Sollentuna, Hässelby Villastad, Kungsängen, Brunna, Runby, Rotebro och Akalla.

Lämna ett meddelande till oss


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande